Muutamia yleisimpiä palveluja...

Huollot ja korjaukset

Eikö tietokone lähde käyntiin? Epäiletkö viruksia? Tarvitaanko lisää keskusmuistia? Onko näytönohjain liian vanha? Eikö Internet toimi? Hajosiko serveriltä levy? Pitääkö kone outoa ääntä...

Ei hätää! Porin Mikrotukipalvelu korjaa tietokoneita yli 20 vuoden työkokemuksella. Joko asiakkaan tai omissa tiloissa.


Oheislaitteet

Etkö saa digikamerasta kuvia koneelle? Tulostaako tulostin vain tyhjiä papereita? Pitääkö digiboksi päivittää? Eikö videokamerasi näytä koko kuvaa ruudulla? Onko navigaattorissasi vanhat kartat? Etkö saa siirrettyä soittoääniä kännykkään...

Näihin ja lukemattomiin muihin oheislaiteongelmiin löytyy apu Porin Mikrotukipalvelusta.


Ohjelmistoasennukset ja päivitykset

Täytyykö käyttöjärjestelmä päivittää? Oletko hankkinut uuden palkanlaskentaohjelmiston? Eikö orc tunnista skandeja? Huutaako kone uutta viruspäivitystä? Eikö Excel avaa liitetiedostoja? Nykiikö näytön kuva pelatessa?

Kaikki ohjelmistot ja päivitykset asentaa tarvittaessa Porin Mikrotukipalvelu.


Koulutus

Tarvitsetko yksityisopetusta? Pitääkö firman henkilökunnan oppia käyttämään sähköpostia? Haluatko oppia käyttämään tekstinkäsittelyä?

Yrityksille ja yksityisille 14 vuoden koulutuskokemuksella: käyttöjärjestelmät, tekstinkäsittely, taulukkolaskenta, yritysgrafiikka, Tietokannat, sähköposti, Internet-käyttö, kuvankäsittely, digikuvaus ja digivideokuvaus.

Valitse vapaasti, suunnitellaan sinulle tai yrityksellesi sopiva koulutuspaketti.


Konsultointi

Onko tietokoneiden hankinta tullut ajankohtaiseksi? Mitä pitäisi hankkia ja mistä? Mitä niillä voi tehdä ja miten? Kuka tekee ja mitä?

Kaikki konsultointi samasta paikasta, Porin Mikrotukipalvelusta.


www-sivujen suunnittelu ja ylläpito

Oletko juuri perustanut yrityksen tai oletko muuten päättänyt hankkia Internetistä edustavan kotisivuston? Porin Mikrotukipalvelu suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää erilaisia PK-sektorin, yhdistysten ja yksityisten kotisivuja. Katso Referenssejä-sivulta lisää.


Lähiverkkojen suunnittelu ja asennukset sekä palvelimien asennus ja ylläpito

Tarvitsetko yritykseesi lähiverkon tai pitääkö nykyistä verkkoa laajentaa? Onko verkko jostain kohdasta poikki? Tarvitaanko kaapeli toimiston ja tuotannon välille? Tarvitaanko uusi sähköpostipalvelin? Miten varmuuskopiointi on serverissä hoidettu? Onko meidän verkossa kytkin ja mikä se sellainen on?

Kyllä. Myös nämä asiat ratkeavat, kun otat yhteyttä,

 
     
 

© Porin Mikrotukipalvelu 2024